تبلیغات
مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا و اقامت - مطالب ابر مهاجرت به ایرلند ، اقامت ایرلند ، تحصیل در ایرلند
 

گرفتن مهاجرت از راه کار در کشور ایرلند

نوشته شده توسط :beyad mandani
یکشنبه 31 مرداد 1395-10:57 ق.ظ

عنوان : اخذ اقامت از طریق کار در کشور ایرلند

ایرلند

ویزای کار در کشور ایرلند از چند طریق امکانپذیر است که یکی از راه های گرفتن ویزای کار این است که شخص در کشور ایرلند یک دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در ایرلند است دریافت نماید که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد . یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرفته شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید.

 

پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطلب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های زندگی شخص و خانواده او را در بر داشته باشد .

بنابر این در کشور ایرلند اخذ ویزای کار امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور ایرلند باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است . مراقب باشید افراد کلاهبردار ادعا می کنند که می توانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ، بنابراین همواره توجه داشته باشید تا به هر شخصی اعتماد نکنید.

شما اگر مایل هستید این روش را انتخاب کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول میانجامد که شخص متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دایم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور میباشد.

اخذ ویزای کار روش دیگری هم دارد ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا، کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد . ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود (skilled worker ) .این ویزا در کشور های مختلف فرق دارد و در مورد کشور ایرلند این مسئله در حل حاضر در شرایط سختی به سر می برد.

پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی میباشد و کشور دانمارک بهترین کشوری است که الان میتوان برای آن اقدام نمود که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. ویزای GR1 نام ویزای کار دانمارک است که مشهور به ویزای گرین کارت میباشد.

یکی از راه هایی که بتوان در کشور ایرلند کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی در آن کشور مشغول به کار شد این است که به عنوان دانشجو وارد کشور ایرلند شویم و چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور ایرلند درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور ایرلند شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام کند.





نظرات() 




درباره وبلاگ:

این وبلاگ در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی مسکونی و اداری فعالیت میکند.



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ: